Kender du følelsen af at have erobret noget? Den følelse giver vi dig igen!

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og bliv kontaktet.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jule cruise til Gdansk i Polen.

Fredag d.8/12 kører vi til Karlskrona i Sverige hvor vi påmønstre vort skib. Vi får vores kahytter og derefter venter den store julebuffet. Alle vores kahytter er over vandlinjen og over vogndækket. Middagsbuffet inkl. drikkevarer. Efter middagen kan man feste videre i café, bar og dansemiljøet.

2. dag: Byrundtur i Gdansk med lokalguide.Vi skal forlade vores kahytter allerede ved 6-tiden og spiser herefter en dejlig morgenmad, og kan samtidig nyde den tidlige indsejling til det store havneområde ved Gdynia. Vi mødes med vores dansktalende lokalguide, der tager os med på en flot sightseeingtur i Gdansk, hvor vi bl.a. ser Westerplatte, hvor Anden Verdenskrig startede. Den 1000 år gamle hansestad er desuden hjemby for nobelpristager og tidligere præsident Lech Walesa. Vores rundtur med lokalguiden indeholder også formiddagspause, og slutter ca. kl. 13. Herefter er der tid til frokost og til at nyde den smukke gamle by. Chaufføren tilbyder desuden en tur til lokalt shopping center. NB! Husk varmt tøj til dagen i Gdansk.

Ved aftenstid kører vi tilbage til vores skib Stena Spirit, og efter check-in i kahytterne nyder vi igen midt på aftenen den flotte julebuffet med øl, vin og vand inklusiv.

3. dag: Karlskrona – hjemrejseTidlig morgenbuffet om bord på skibet, inden vi går i land i Karlskrona. Herfra kører vi gennem Blekinge og Skåne retur til Helsingborg og herfra videre retur mod vores udgangspunkter.

Det er inklusiv 2 x morgenbuffet, 2 x aftenbuffet ink. Drikkevarer.

Pris: indvendig dobbelt kahyt: 2300 kr. Udvendig dobbelt kahyt: 2400 kr.

Tillæg enekahyt indvendig: 550 kr. Udvendig: 650 kr.

Tilmelding senest d. 15/9.

Betaling 1000 kr. 1/10. resten 1/11.

Kontakt os

​Mødestedet

Resenvej 17, 7800 Skive

Email: skive@sindhus.dk

Tlf: 97 51 47 07

Mødestedet

Resenvej 17
7800 Skive

Telefon: 97 51 47 07

E-mail: skive@sindhus.dk

CVR: 60696713